EgeveAlyaninannesi Slm guzel anneler aramizda varis rahatsizligi yasayan yada bilgisi olan varmi aceba
PrensinAnnesi2021 EgeveAlyaninannesi ben yaşıyorum hamileyken daha da arttı çok rahatsız edici ağrı da yapıyor 😔
EgeveAlyaninannesi PrensinAnnesi2021 cok gecmis olsun bende dun doktora gitmistim ilac verdi ama kotu birseymi cok korkuyorum bacagimda cok agriyor
Buglemefsamom EgeveAlyaninannesi evet Allah’a şükür 🌸ben varis çorabı kullanmıştım geçmiş olsun sizede geçer inşallah 🤲🏻
PrensinAnnesi2021 EgeveAlyaninannesi size de geçmiş olsun. İlac olarak ne verdi size? İlac ile düzelen birsey mi bu? Ufak operasyonlar geçirmek lazım sanki hep oyle duydum
EgeveAlyaninannesi Buglemefsamom ayy insallah canim hap verdi 3 ay kullanmam icin ama bilmiyorum ki cok endiseliyim
EgeveAlyaninannesi PrensinAnnesi2021 daflon die bir hap verdi canim 3 ay kullanmami soyledi oyle koca koca damar yok bacagimda cok hafif yeni yeni kilcal damarlar cikiyordu
PrensinAnnesi2021 EgeveAlyaninannesi daflon duydum. Sizin az o zaman. Artmaması icin uğraşın. Duştan sonra bacağınıza soguk su tutun çok iyi geliyor
eylulmeselesi EgeveAlyaninannesi canım varis bende yıllardır var korkma ılaclarını kullan dustan sonra soğuk su tut cok fazla ayakta kalma aabah uyandıgında varıs corabını giy
EgeveAlyaninannesi eylulmeselesi canim doktor varis corabi demedi bana ama alsam mi ki kendim sorun olurmu aceba sen hangi ilaci kullaniyorsun