naysem77 Kızlar oğlum şuan 5 aylık doğduğunda 49 cm’di. Ay 54 cm Ay 58 cm Ay 60 cm Ay 60 cm Ay 62 cm Bu şekilde uzaması normal mi başına gelen var mı ? Dr.a randevu almıştım bu sabah için ama gitmekten Vazgeçtim çünkü covid var. Sağlık ocağında ki ebe geçmiş boyları göz önüne almadan 6. Ay standardın da dedi ama ben yine de tedirginim. Hamileyken de net hatırlıyorum Dr. Kısa bir bebek olacak demişti o yüzden bu kadar pimpirikleniyorum
aybkkara naysem77 benim eşim 170 ben 164üm çocuktan çok bişey beklemiyorum o yüzden😄 benimki 3. Ayda 58 cmdi doktora kısa herhalde dedim hayır normal dedi, olsa da çok takmam dediğim gibi beklentim düşük ☺️
ecemm-6161 naysem77 benim de oğlum 5 aylık suan da boyu 66 cm canım eşim uzun böyle yediği hep boyuna gidiyor 😊🧿🧿
naysem77 aybkkara bizimde boylar aynı sizinle iki ay üst üste uzamaması çok gerdi beni şuan 7.300 gr aslında kilosu çok normal boyu kısa diye tombiş tombiş duruyor 😅
Kaplan55 Vallahi hiç uzamamasindan iyi genetiklede ilgili zaman zaman zaten bebekler duraksama dönemi yasiyolar boyunda bı sıkıntı yok biraz biz anneler çok sıkıntı yapıyoruz biraz bebeleri rahat bırakmak lazım