ErenimBalOglum Eşimin doğum günü yaklaşıyor ama ben ne alacağım konusunda kararsızım hadi bana biseyler önerin 😘😘😘
AgentMom ErenimBalOglum değişik çok fikir vardı. Zamanın varsa ben forevermilk sitesinden çocukların saçlarından yüzük yaptırdım. Arkasına da çocukların resmin koydurdum. Bir ayı buluyor. Bir bak istersen
ErenimBalOglum AgentMom canım instagram falan kullanmıyorum da ve zamanımız 1 ay değilde 15 günümüz var malesef 😒
ErenimBalOglum Woody akıllı saati ben varım daha ne olsun 😄😄 saka bi yana bunu düşünmüştüm ama nasıl olur bilemedim teşekkür ederim canım 😘😘
Snglklc ErenimBalOglum Bir 10 gün önce eşimin doğum günüydü eşim maça gitmeyi sevdiği için güzel bir eşofman takımı almıştm
ErenimBalOglum Snglklc ya ben kıyafet düşündüm aslında ama eşim çok zayıf 49 50 kilo s beden giyiyor ama denemeden asla giymez kıyafeti o yüzden kıyafeti eledim başka türlü bakıcam inşallah teşekkür ederim 😘😘
ErenimBalOglum ikizbabymom bütçem çok abartılı olmadıkça her bütçe uyar canım 😊 bu zamanda malum zor geciniliyor zaten
ikizbabymom ErenimBalOglum ben trentyoldan saat aldım 350 lira civarıydı eşin saat seviyosa güzel bi hediye olur