Necla61 Kızlar 8 ayına girecek bebeğim bir hafta sonra semizotu ıspanak nasil veriyorsunuz bebelerinize veya başka hangi sebzeler 🤔😍
Cheddar Necla61 çorbasını yapıyordum o aylarda instagramda tarifler oluyo #ekgida etiketi ile arattırdığınızda
Vanilya Necla61 canım zeytinyağ a a su ekleyip önlü arkalı küçük küçük doğradıydım soğanları ve hemen ardından ıspanak veya semizotu atıyorum iki çevirip az su ekliyorum. Şehriye atıyorum az içine. Bazen benek salçası da atıyorum. Yanına makarna oh mis
Eesay Necla61 havuç, soğan ve küçük doğranmış ıspanakları z. Yağında biraz soteleyip içine biraz pirinç ya da bulgur atıyorum az su ile pişiriyorum
Necla61 Vanilya bende kullanmadim.hep çatalla ezdim kuzum ama bu büyük yapraklı uzun uzun ya ondan 🌸 küçük küçük doğrarım.bende
Vanilya Necla61 küçük küçük doğra canım. Baktım yemedi. Makarnayla küçük küçük kamufle et😂ben öyle yapıyorum
Necla61 Vanilya makarna hiç vermedim daha kuzum nasıl makarna veriyorsun sen genelde hep pür e şeklinde gittim muhallebi falan veya yogu n corbalar
Necla61 Emirin_Annesi10 yeşil yapraklı sebzeler 7. Veya 8. Ay sanırım kuzum ama az bisey deneyebilirsin bencr reaksiyon göstermezse az az katabilirsin sebze çorbasına falan Bend e ilk kez vercm inşallah
Emirin_Annesi10 Necla61 nette araştırdığımda çogu yerde 6. Ayda tadım yapılabilir diyo ama vitamin demir açısından zengin oldugu için çoğu sitede se 7ve 8. Ayda uygundur yazıyo kararsız kaldm🤔
Vanilya Necla61 Makarnayı haşlıyorum küçük küçük bölüyorum. Minik minik. Ispanağı sevmiyor ikisini karıştırıp veriyorum. Ama minik minik olması lazım.
OncedenGurme Necla61 bu tarife göre yapıyorum ben. Pırasayı, brokoliyi, semizotunu da böyle yapıyorum