cikolatali_waffle Kızlar oğlum dünden beri ara sıra duruyor kendisi 3 adım felan atıyor ne zaman tam yürümeye başlar sizce bu durumdan ne kadar zaman sonra yürüdü bebişleriniz?
meva_mom cikolatali_waffle bizde başladık adım atmaya ama çok hızlı atıyor.Bazen kendi kendine koltuğu bırakıp durmaya çalışıyor tutunmadan bizde 9.5 ayligiz
asz cikolatali_waffle bizim ki yaşını karşılamıştı canım.yani yaşına 10 gün kala tam anlamıyla yürümeye başladı bi kaç adım attıktan sonra.(2 ay gibi bi süre de anlıycağın)şuan 13 ay 25 günlük.maşaallah daha da sağlam yürüyor artık.ama henüz oturduğu yerden kendi kalkamıyor.emekleyip koltuktan destek alıp ayağa kalkıp o şekilde desteksiz yürümeye başlıyor.
Balli_pastamm cikolatali_waffle Adimlaması 9. Ayda basladi tam anlamiyla dengeyi saglayip yürüdüğün de 10 bucuk 11 aylik civarı falandı
cikolatali_waffle Tokyo 10 ay 11 günlük peki adım atmaya başladıktan sonra hemen başladı mı yürümeye yani
Glcnbc Balli_pastamm adımlaması desteğinizle mi oldu? Bugün benimde prensesimin ellerinden tuttuk 3 adım attı! Adımlamak bu mudur?