Fadimeaylinnnn Kızlar merhaba bim in bulut yumusaticisini kullanan varmı bebislerinde bende kullanicm ama bi fikir alayım dedim oğlum 15 aylık bu arada
Simays Fadimeaylinnnn valla secimler gorecelidir ama degil bebek icin ben kendimiz icin almistim cope atmak zorunda kaldim bu kadar agir kotu bir koku olamaz
Thesra Fadimeaylinnnn Bebek yumuşatıcısı hiç kullanmadım kullanmıyorum da ama kullanmış olsam bebeklere özel olan bir yumuşatıcıyı tercih ederdim 💐
Sevdaysl Fadimeaylinnnn ben sürekli kullanıyorum konsantre mavi olandan hem çok uzun süre kullanıyorum hem de ekonomik 4 yıldır nerdeyse art matik deterjanla beraber. Yalniz bebek icin yumuşatıcı kullanmayı önermiyorlar pek bir tatlı kaşığı kadar isterseniz kullanabilirsiniz ama bence gerek de yok. Bebeğin deterjanı olarak ne kullanıyorsunuz. Dalan zeytinyağlı sabun tozu kullanıyorum ben gayet memnunum
Aybk Fadimeaylinnnn bebekler için kimyasal kullanmak acıkcası ben tercih etmiyorum, hatta artık kendi camasırlarım için bile böyle zararlı maddeler içeren seyler kullanmıyorum, eger istiyorsanız yumusatıcı yerine sirke kullanabilirsiniz
Ravzam_21 Ben kullanıyorm gayet de memnunum Vernel kullandım hiç iyi değildi bir arkadaşım bunu tavsiye etti aldım gerçekten güzelmiş Mavi olanını aldım kokusu güzel 👍🏻
AsilDorukAnnesi Kendimiz için kullanıyorum ama bebeğime yumuşatıcı kullanmıyorum. Bulutun her rengini alıyorum denk geldikçe hepsi güzel kokuyo. Bebek için illa kullanıcaksanız bi bebek markasını önerrim
Aybk Fadimeaylinnnn yumusatmak için 🤗yumusatıcı yerine yani camasırları gayet güzel yumusatıyor kokuda ucup gidiyor sonra
Mervee1 Fadimeaylinnnn bazı markaların bebek yumuşatıcısı var bence belli bir yasa kadar onlardan kullanın bazen yumuşatıcıların kokusu bile insanın burnunu sızlatıyor bulut da ağır kokuyor gerçekten
ozlemtolgaerdem Fadimeaylinnnn ben morlu olanı kullanıyorum çok memnunum mis gibi kokuyor kokusu hemen geçmiyor bir sürü yumuşatıcı kullanım yumoş vernel VS ama hiçbiri bulut gibi kokusu uzun süre kalmadı