InciTanem Kızlar daha hiç şurup kullanmadık ama 2. Ay aşısı için kullanacağız ayın 24. 'de. Yanimda açılmamış calpol vardı. Dün gorumcemin kızına açtık. Calpolu açıldıktan sonra ne kadar sürede bitirmemiz gerekiyor. Internette farklı şeyler yazıyor. Doktoruma sormamıştım şimdi aklıma takıldı. Bir de buzdolabında saklamayın yazıyor üstünde. Şu an odada duruyor. Siz nasıl saklıyor ve tuketiyorsunuz
OlgaArslan InciTanem oda sıcaklığında bırakma mutlaka buz dolabında yada serin yerde saklanmalı ama açıldıktan sonra ne kadar durur bilmiyorum bi doktora danış istersen
Sulegorkem InciTanem açıldıktan sonra ağzı şekerlenene kadar kullanıla biliyormuş eczacım öyle demişti bana
Yeliz InciTanem buzdolabında calpol şekerlenene kadar durabilirmiş bende eczacıya sormuştum. Bu sıcaklarda mecbur dolapta tutmak gerekiyor.
elifzeze [bilinmeyen] korkmayin bizde cok sukur ateş olmadi hic sadece 1-2 gun uyurken mizirdandi calpol vermistim ama yine ayniydi agrisi vardi sadece
elifzeze [bilinmeyen] ben 2. Ay asisinda sonra verdim canım ama 4. Ay asisinda once vermiştim evet benim arkadasimda onceden veriyor şurubu
Sulegorkem [bilinmeyen] elifzeze önceden şurubu vermek doğru değilmiş çünkü aşının etki etmesine engel olunuyomuş doktorumda hemşiremde kesinlikle önceden ilaç vermemem gerektiğini söyledi bana
SukranUras [bilinmeyen] ben aşıdan gelince bi çay kaşığı veriyorum 4 5 saat arayla 2 gün veriyorum günde 2 3 defa. 6 aylığız hiçbir aşıda ateş yaşamadık çok şükür. Dolaba koymuyorum dışarda saklıyorum ama kullanım süresini bilemedim.
Thesra Aa ben mutfakta dolabin icinde sakliyordum calpolu buzdolabina koyiyim ozaman acaba butun suruplar icin mi gecerli
Reckless 25 derecenin altındaki oda sıcaklığı diyor prospektüsünde telsiz bebişin odasını 27 derece gösteriyo dolaba koyulmamalı bence evin en serin yerinde dursa yeter 🙄
OlgaArslan Aslicnlc çünkü dışarıda duranlar bozulmuş ve kokmuştu. Doktoruma danıştığımda serin yerde tutmamı önermişti yeterli bilgi oldu mu ?