Bulut54 4 aylık bebeği olup da oruç tutan var mı kızlar? (Mama takviyesi yok, ek gıda yok) ben deniyorum inşallah 🤲🏻 sütü etkilemesin diye de çok dua ediyorum 🤲🏻 acaba yanlış mı yapıyorum 🤔🥺
Cansellll Bulut54 Benim bebegim 3ay 10gunluk 2gundur tutuyorum dün iftar zamanı süt kalmamıştı ac kalır diye mama aldım ama onu da pek içmedi yine emzirdim bol su içtim şimdi sütüm maşallah baya dolmuş bikac gün denemek istiyorum bnde bi sknti olmazsa devam inşallah 😊
En_guzel_yanim Bulut54 benimde oğlum 4 ay 6 günlük. Ven tutamıyorum akşama kadar sütüm kesilir diye. 🥴 Hiç oruçlarımı bırakmazdım şuan mecbur bırakıyorum. Aslında mama da veriyorum ama😟 nasıl yapsam
yavrukussss Bulut54 benim bebeğim 5 gün sonra 5 aylık olcak insAllah ben tutuyorum bence daha çok sütüm oldu herkesin yapısı farklidir bence denemeden tutamam demesin hiç kimse denemek lazim🥰
tontisbebegim Bulut54 sütüm çok az bol bol yediğim halde zor yetiyor bazen yetmiyor bile. Çok istiyorum tutmayı ama cesaret edemiyorum 😥 3 ay 25 gunluguz:)
Locak1 4 ay 3 günlüğüz ve tutuyorum Şimdilik sütle bir sıkıntımız yok ama ben biraz zorlanıyorum Kızımı sürekli emziriyorum emzirdikçe süt çoğalır ve sahur ile iftar arası su çok içiyorum ayrıca süt yapan yiyecekler tüketiyorum 😊
Locak1 Bulut54 Şerbetli tatlılar Yağlı yiyecekler ve aşırı baharatlı acı yiyecekler sütün kalitesini düşürüyor Yedikleri ne dikkat edersen su ve dinlenmek tabi çok önemli bu şekilde sütün azalmaz inşaAllah
Bulut54 @En_guzel_yanim bu durum bünyeden bünyeye farklılık gösteren bir durum ama isterseniz deneyebilirsiniz bir kaç gün
Serifeinc4 Bulut54 benim bebeğim bugün 4 aylık dün tuttum oruç kendim hiç zorlanmadım hatta emmedigi sürede sağayım ki çoğalsın diye düşündüm ama resmen süt çok az cıktı bende 1 gün tutup 1 gün tutmamayi denicem birde akşam.cok şu içeyim diyorum düzene girerse tutarım hergun inşaAllah