masal28 Kızlar, kızım 5 ay 17 günlük dünden beri yarım saat uykular yapıyo hep, çok huysuz, hep elleri ağzında diş ve atak 🥴 bu ne kadar sürüyo peki? 1 ay gösteriyo😩 Ve atak bitiminde uykularımız düzelir mi yarım saat değildi çünkü😔
Damla7 masal28 Canım biz yarın 6 aylık olcaz bakalım ne göstericek ama 4.ay atağı kadar olmadı bizim 5.ayımız geceleri ağlayarak uyanıyor ayrı bir konu 🤦🏼♀️
Symailay masal28 bizimki 6 aylık olunca düzeldi gerçekten de 5.ay atağı 4e göre daha zor ve yorucuydu Allah kolaylık versin
cideee07 masal28 4. Ay atağı bizde yaşamadık pek. 5 ay 22 günlüğüz fena gündüz 1.5 saat uyurdu şimdi 45 dk en fazla 1 saat . Gece hep uyanıyor. Uyanık olduğunda hep yanında olmamı istiyo lavabo ya zor gidiyorum atak mı neyse hemen biter inş
Bpoyraz54 masal28 aynı ayni en fazla uykusu 40 dakika gece de öyle çok perişanim mahvoldum ne zaman geçer merak ediyorum
masal28 Damla7 Bizde 4. Ay atağını hiç yaşamadık o kadar zor falan duymama rağmen, ama 5 fena geliyo🥴
Alya112 masal28 her bebekte farklı demek ki ya 🤔 benim bebe 4.ayda perte çıkardı maaile bizi. 5.ayda hiçbir şey olmadı 🤷🏻♀️
Sultiii Ayyy 5 ay 20 günlüğüz 2 haftadır perişan olduk eli ağzında kafasına vuruyor gündüz uykular en fazla yarım saat Allahtan gece uyuyor 😐🙏mızmız akşama kadar
masal28 cideee07 Diş ve atak bir arada🤦🏻♀️ 1 saat uyuyosa yine çok iyi. Bizim de 1.5 saat uyurdu gündüzleri en kısa 45 dk uyurdu şimdi 30 dk sadece hemen bitsin🥴
masal28 Alya112 Biz 4. Ayda hiç sıkıntı yaşamadık, bunun acısı 5te çıkıcak demekki😂😂 Neye göre karar veriyosa bıdıklar🥰
tospikinannesi1 masal28 bende sıkıntı sadece bizde sanıyordum 4.ay atağını hiç yaşamadıklarımız sayılır ama şu bugün 6 aylık olduk yaklaşık 2 3 haftadır geceleri resmen anamızı ağlatıyor çocuk gece sürekli ağlayarak uyanıyor önceden gecede 2 kere mama içiyor çok 1e düşsün diye düşünüyordum şimdi o günlere şükrediyorum sadece mama ile besleniyor delirmeden bir an önce bitsin lütfen bu atak
masal28 tospikinannesi1 Gündüzleri de mi böyle? Daha bizim gecede bi sorun yok ama oda olucak heralde😩
tospikinannesi1 masal28 gündüzleri de uykusu azaldı önceye göre bazen sadece tek uyku uyuyor canıma okuyor o zaman resmen uyumadığı her an mız mız ağlak