Cansuukoosee Devam sütü olarak ne kullanıyorsunuz ? 1 ay olucak bebeğim aptamil kullanıyoruz kimisi önermiyor tereddütte kaldık ?
Alayay Cansuukoosee bizde aptamil kullanıyoruz . Sma geçmeyi düşünüyorum. Aptamil çok köpürüyor ve içince nokta nokta mama kalıyor sizinde öyle mi
41esra Cansuukoosee bebeğine hangisinin iyi geldiği önemli canım ama aptamil çoğu bebekte gaz yapıyor neredeyse bütün mamaları kullanmış biri olarak evolvia yı önerebilirim kilo alımında da yardımcı oluyor bağırsakları falan da düzene sokuyor
iremm_029 Cansuukoosee 3 aylık kızım ilk haftalar aptamil kullanmıştık çok rahatsız oldu tuvaletini yapamamıştı tavsiye ile sma ya geçmiştik o iyi gelmişti.. Ama smdi bende yine tavsiye üzerine bebelac deneyeceğim iyi gelir ve severse bebelac a geçicez
Betultopal Cansuukoosee Ben 2 aylıktan beridir sma optipro kullanıyorum memnunum. Aptamil gaz yapıyor denemedim ama eczanede çalıştığım için biliyorum. Bide golden goat var keçi sütlü mama anne sütüne yakın o da güzel teyzem kullandı memnun kaldı
bus1 Cansuukoosee ilk önce Aptamil kullandık çok gaz yaptı şimdi bebelac gold kullanıyoruz çok memnunum gaz vs olmadı kilo alımıda iyi çok şükür