MiracAlpinveUmutunAnnesi Omerinannesi342 pirinç pilavı kıymalı patlıcan musakka bende çorba ve tatlı olarak ne yapsam diye düşünüyorum
Zelisblt Omerinannesi342 dün karnıyarık mercimek çorbası yapmıştım onlar kalmış yanına pilav yapıcm ayran yeterli.
Masal61 Omerinannesi342 bende güllaç düşünüyodum yapmayı nasıl yaptın internetten bakıp yapıcam hiç yapmadımm
Omerinannesi342 Masal61 https://www.google.com.tr/amp/s/www.nefisyemektarifleri.com/cevizli-gullac-az-sekerli-bol-cevizli/nyt-amp/ buna göre yaptım canım ilk defa harika oldu
Flashtv Omerinannesi342 Fırında köfte patates, pirinç pilavı, mercimek çorbası, göbek salata, dünden kalma tavukta var tatlı olarakta kedidiliyle yapılmış tiramisu 🤩
ikiKudurukAnnesi Omerinannesi342 karniyarik pilav cacık yeter garii bir de kıbrıs tatlısı var teknsikinti daha yeni pirinç pilavı bitti ee karniyarik yanına da ne yapılır ki başka fikirleriniz var mı kızıkalarr
dygcm Omerinannesi342 Biraz karnım agrıyor 🤤 eger gecer de yapabilirsem insallah gözleme yapıcam ıspanaklı peynirli patatesli kıymalı karısık yanınada cay 🥟☕️