Mom356 16 aylık kızım Artık anne diyor o kadar güzel söylüyorki teyzeleri😍Anne anne diye peşimde geziyor bu mutlugugu sizinle paylaşmak istedim 🤩🤗
Zinnureyn Mom356 😍❣️ Ball Dillerini severim onun 🍯🐥💛 MasaAllah kuzumm.. Rabbim karşılıklı tatlı tatlııı sohbet ettiğiniz, birlikte güldüğünüz günleride göstersin insaAllah ☺️👭❣️
Minikpandailay Mom356 Maşallah🌼 daha nice kelimelere inşallah 😄💕 ne güzel ya bende istiyorum anne anne diye dolansin. Ama bir tek babası var benim kizin 😏 daha 8 aylık ama babaci
Mom356 Minikpandailay darısı sizin başınıza inşallah sen ona sürekli anne anne söylede alışsın ben öyle yaptım benım anneci 😂😍😍
Minikpandailay Mom356 Diyorum anne de diyorum arkasından ba ba diyo inat eder gibi 😏😄 aminn darısı başıma
ikizbabymom Mom356 yaa çok sevindim gözün aydın😍 bence dünyadaki en güzel his anne diyen minik bi tırtılının olması
Zelisblt Mom356 gözünüz aydın canım 😍 bnde sabırsızlıkla bekliyorum arada baba mama diyor ama anne demiyor 15 aylık 😁
YavruKurdum Zelisblt Çocuğumu boşuna darladığımı fark ettim bu postla. Gece gündüz niye anne demiyo beni göstermiyor deyip duruyordum