78bb İyi sahurlar anneler 🌸 eşimin doğum günü geliyo harfli pasta yapmak istiyorum ama gel gör ki bebekle bi yumurta kırmak bile bazen inanılmaz zor oluyo hazır pasta kekinden yapsam küçük mü olur
Koalammm 78bb Küçük olur evet onların boyutları belli sonuçta 😌 Ama bir pastaneye söylerseniz yardımcı olurlar bence
Selcan 78bb cok küçük olur ben kızıma doğum gününde kendim yaptım dikdörtgen kalipla. Onlar daire şeklinde iyice küçük olur bence onlardan alıp normal yapın ☺ yada biraz ugrascaksiniz ben 2 gün ugrasmistim
78bb Selcan küçük bisey yapmayı düşünüyorum ikimiz için yapacam videoları izledim çok büyük yapıyorlar kalıbı nasıl çıkardınız peki
Mimarbiranne 78bb merhaba hazır kekleri yan yana koyup harf olusturun ustune krema ile kaplayan alın size harf pasta pratik:))) tembellik benim isim
41esra 78bb kedi diliyle dene canım hazır pandispanyayla çok küçük olur ben kedi diliyle yapmıştım hem pratik hem lezzetli ama küçük yapıcam diyorsan kekin boyutunda kapıda harf çizip ona göre çıkarabilirsin