Kdry Selam kızlar, oğlum 5 aylık oldu. Dun saglık ocağındakı hemsıre artık yoğurt meyvesuyu tattırabılırsın dedı. Benım ılk bebeğim olduğu için çok acemıyım😕 Sızler tattırdınız mı neler vermelıym ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz guzel anneler❤️
cerenduran Kdry kilo alımında bir problem yoktu 180. günün dolmasını bekledim. alerji riskinden dolayo hiçbir şey tattırmadın öncesinde. sağlık ocakları hemen ek gıda verdirme derdinde. bana da kilosu normal olan çocuğa mama ver demişti neymiş daha çok kilo alsa daha iyi hissedermişim. anam babam usulü iş yaptırıyor sağlık ocakları. doktora sorun siz
balkizimmm Kdry merhaba , benimde kızım 5 aylık , doktorumuz kilosu normal olmasına rağmen tadimlara baslamamizı söyledi 😊 bende pek bilmiyorum ama ilk yogurdunu şimdi mayaliyorum
Thesra Kdry 5 aylık için ek gıdaya başlamak veya tattırmak ne kadar doğru bilemiyorum lakin bütün doktorlar 6. Ayı hatta anne sütü yeterliyse ileriki aylarda da başlatabiliyorlar💐 Mama kullanıyormusunuz yoksa anne sütümü
Sevas Kdry hemsire bizede aynısını dedi ama doktorumuz 6.aydan önce tadım dahi olsa başlamıyoruz dedi
NrYlmzTsr Doktorunuz yok mu? Kilosu vs yerinde degil mi? Ek gidayi doktorunuzla gorusun. Hemsirenin dedigiyle hareket edilmemeli.
Kdry Thesra Sadece anne sütü alıyor oğlum. Ama tattırabılırsın dedıler. Kılo alımında ıyı olduğunu söyledi
Gizemmyigit Almanya’da yaşıyorum dr umuz 5. Ayda tadımlara başla dedi kızım anne sütü alarak besleniyor
Thesra Kdry Bilemiyorum benim doktorum karşıydı anne sürü alan ve kilosu gayet iyi olan bebeklere ekmgıdaya erken başlamaya tattırmalara hatta bana acele etmeyin sakın demişti 🤷🏽♀️ Dokturuna sorsanız dah iyi olur sizin için💐