Efekaganinannesi Kizlar bebeğim 14 aylık ve bezinden rahatsiz oluyor çıkarmak istiyor kaka yapınca felan bezine felan asla dokunmuyor çöpe atmami istiyor sizce tuvalete alistirmalimiyim yoksa daha erken mi
Yigitkomuz_ Efekaganinannesi b3nmde öyleydi cnm 20 aylik denedim olmadı smdi 22 aylık denedim gene olmadi kaçırıyorlar ya daha 2 yaşından sonra gelişirms idrar tutma o yüzden heralde
ecemylmaz Efekaganinannesi benim oğlumda 16 aylık biraz dillenmeye başladı çiş kaka vs diyor oda bezinden rahatsız oluyor hissediyorum ama bezi çıkarınca tam çıkarmak istiyorum tekrardan geri bağlamak istemiyorum istikrarlı olmak şart gündüzleri evin içinde çıkar bi dene istersen sen zarar gelmez belki gerçekten bırakacaksınızdır 😌
Efekaganinannesi ecemylmaz biraz zorlu bı yol altını açarken hep ağlıyor felan bı lazimlik alıp hafiften başlayalım bence 😂
ecemylmaz Efekaganinannesi pilsanın su sesi efektli klozetleri var bebek lazımlığı onlardan düşünüyorum bende dikkatini çeker belki 🤷♀️
Efekaganinannesi Yigitkomuz_ bende bı instagram sayfasında kız bebeğine eğitim veriyodu ama o da çok kaciriyodu hemde baya bı ama sabırlı olmak gerekmiş
Efekaganinannesi Purple13 bilemedim ya anlayacakmi yapacak mı merak ediyorum.bezi görünce ogk diyo ve.eline asla almıyor
Yigitkomuz_ Efekaganinannesi evet cnm ya geçen ki denedgmde 2 kez çiş demişti farkına varmıştı geldiğinin hemen tuvalete gittik yaptı çok güzel ilerliyodu kayınvaldmler geldi 1 hafta kalmaya mecbur bezledm unuttu gene onlar yeni gitti bende artık ramazandan sonra baslicm çocukları uzmeyede gerek yok
Purple13 Efekaganinannesi biz 16 aylık olmak üzereyiz. Söylüyor kaka çiş diye yaptıktan sonra. Bağlatmak istemiyor ama yaptıktan sonra söylüyor. Bizde 9. Aydan beri tuvalet ileşimini sağlamaya çalıştık öf diyor ıy diyor çöp diyor ama bana erkenmiş gibi geliyor.
NiLDeRiN Efekaganinannesi 18. Ayda kas kontrolünü sağlamış oluyorlarmış 18 aydan önce önerilmiyor. Blog da bakın isterseniz ayrıntılı olarak anlatılmış bebeğin hazır olma durumları vs.
Efekaganinannesi NiLDeRiN yaaa vallahi cok kararsız kaldım ama bı lazimlik alıp şimdiden alistirayim bencee
Olivki Efekaganinannesi amerıkan pediatri akademisinin belirlediği bazı kriterler var cocuk bunları saglayınca egıtım verilir🌼krıterlerden bırı çişini kakadını soyleyebılıyor olmasıydı internette arastırın
Efekaganinannesi Olivki yani şuan konusamadigi için tam anlamıyla söylemiyor ama çişini yaptinmi deyince bezini tutuyor ya da kakasını yapınca bana bezini gösterip bezini çıkarmaya çalışıyor
Efekaganinannesi Purple13 bilemedim ya ben internetten bı video izledim yeni dogan bebeğe tualet eğitimi veriyordu kadın ve herzaman başlayabilirsiniz diyoduu