Blackcloud Kızlar bir kaç ay önce yanmıştı ama bir türlü dışarı çıkıp temizletemedim evde kendi yöntemimle çıkarabilir miyim, porçöz denemiştim hemen ama çıkmadı?
brnidldfn Blackcloud dışı için cif poşet içi için de limon tuzu kayntabilirsin ya da az bişey çamaşır deterjanı
Merve-miray Prensannesi28 Benimde cezvem yandı su kaynaya kaynaya kalmamış. Cif markası fark edermi. A101’in cifi varda bende 🙂
Blackcloud Esilyaa Tamam canım valla her yöntemi denicem artık seviyordumda çaydanlığımı ama kızım hastaydı o gün onunla ilgilenirken yandı teşekkür ederim.💜
kahvekokusuu Blackcloud en doğal çözümü soyleyeyim genis bi tencereye limon tuzu ve su koy kaynat icine de yanan caydanligi koy biraz beklesin hic birsey yapmadan parlayacaktir bana dua edersin🤗
Camurcu Blackcloud canım ben hepsini denedim burda yazanların ama hiçbiri fayda etmedi. Bakalım caydanlikci biri var bizim burda partlatma yapıyor perşembe gunu alıcam nasıl oldu ben de merak ediyorum
Blackcloud Monaroka Yasakmıkine reklam yapmıyoruz ki bebe kıyafeti satarkende marka yazılıyor ikinci el şeysinde oysaki neyseğğh
HappyKids Blackcloud Saadet zinciri sistemini doğru bulmadığımız için, o sisteme bağlı markaların adını Forum’da geçirmiyoruz.
Mom356 Blackcloud benmde cezvem yandı geçen gün cif krem çok güzel çıkarıyo telle sen onu inşallah işe yarar