Ftmatlhn Merhaba güzel annelerimiz kızım 8 aylık diş çıkarma dönemimiz ateşi çıkıyor öksürük huysuzluk kucaktan inmeme erken diş çıkarmak için neler yapabiliriz ve tabiki şu öksürük doğal yollarla nasıl gider❤️ İlk çocuğum ve tecrübesizim 🤷🏻♀️
minnosanne1 Ftmatlhn ay canım benim de minnoş oğlum 1 yaşında sürekli herşey ağzında oda huysuz yemek yemiyor sadece katı şeyler yemek istiyor ağlıyor gece çok huysuz olursa ağrı kesici veriyorum. Yarında soğan rendeleyip içine karanfil ve zeytinyağı dökeceğim tam doğal antibiyotik ve ağrı kesiciymis. Disllerine süreyim diyorum Allah yardımcımız olsun. Yavrularımızı korusun insallah
Defneninannesi1108 Ftmatlhn Benim kiziminda 2 gundur atesi var dismi baska biseymi anlamiyorum bi dusuyo bi cikiyo. Ishalde 5 defa yapti bugun. Bazen elii ayagi buz gibi oluyo diste boyle mi olur. Yarinda devam ederse doktora
Denizbrn Ftmatlhn benim oğlumda 9 buçuk aylık bugün ateşi cıktı arada öksürüyor doktora götürdüm direk dişten dedi tabi ben korktuğum için çok öldürmediği için öldürmesini söylemedim diş çıkartığı zaman öksürük olduğunu sizden duyunca rahatladım allah yardımcımız olsun allahım evlatlarımıza sağlık versin geçmiş olsun 🙏
Ftmatlhn minnosanne1 amin canım benim tam dalıyo uykuya öksürükten uyanıyo doktora götürdüm daha küçük olduğu için bişey yapamayız doğal yollarla geçmesini bekle dedi 😣
minnosanne1 Ftmatlhn Instagram’da doktor Ali Fuat serpen var canım onu doğal ağrı kesici tarifi var dış için onu kullanabilirsin küçük olduğu için ilaç vermezler bence bir dene
minnosanne1 Defneninannesi1108 bence doktora götürmekte fayda var belki enfeksiyon kapmış olabilir hiç ihmal etme canım ishal ise vücut su kaybı yaşar bol su içir emzir ateş düşürücü ver kaç ayliksa ona göre ama sabah muhakkak doktora git geçmiş olsun
zeynep_2020 Öksürük için bizde o aylarda prospan şurup kullanmıştık doğal doktor vermişti birde 3 tane cevizin kabuğunu zarıyla beraber kaynatın her iki saate bir iki çay kaşığı içirin öksürüğü geçer birde bol bol emzirin