Eslimmira 3 Ay 9 günlük bebeğim var son 1 haftadır emmek istemiyor, itiyor , uzun soluklu emmiyor ac kalmasından korkuyorum. Sebebi nedir sizce? Var mı başına gelen
Sifa2021 Eslimmira Bizde 3 ay 1 günlüğüz aynı sorun bizde de var emmek istemiyor uykuluyken verebiliyorum sadece:(
momPanter Eslimmira aynı şeyi bizde yaşamıştık 4. Ay atağında hele bide emzik vardı. Emziği emiyordu beni emmiyordu. Uykuya dalınca emiyordu. Sonra emziği bıraktık 2-3 günde emme sorunu biraz düzeldi. Tabi yine kucakta ve ayakta sallanarak uyudu 🤦🏽♀️ Ayy çok zor günlerdi. İçimizden geçti vallahi
Eslimmira momPanter şu an tam olarak da benim içimden geçiyor 😊 Sezeryandan dolayı bel ağrılarım başladı çok fena bir şekilde bunun üstüne bir de bu atak cıktı. Sabaha kadar ayağımda. Beşiğine koyduğum an uyanıyor bide . Ayagimdayken uyuyakaliyorum eşim sağolsun takip ediyor uyandırıyor 🙄🙄
ECAA momPanter bu sürede sütünüzde azalma oldu az emdigi icin bizimki gunde 5 6 kez anca emiyor oda uykulu bir şekilde
momPanter Eslimmira çok zor gerçekten Allah kolaylık versin sabır yani başka çaresi inan ki yok. Moralimizi Yüksek tutmamız lazım. 😇