mariecurie20 Honeyboy ya ben çok mutlu oldum ilk defa olduğu için herhalde. Yarın öbür gün sinir krizi postu da açabilirim belli olmaz 😅
Honeyboy Cnprtk benimkide öyle canım tv ünitesinin üstüne kaldırdım bazen toprağı döküyorum oynasın diye gönlünce belki saksıları rahat bırakır dedim yok anam yok iyice hevesleniyo
mariecurie20 Mom987 öyleymiş valla normalde uyanınca direk ya ağlar ya seslenir. İşini bitirmiş öyle çağırıyor beni 😅😅
Honeyboy Dn123 okurken ben gerildim ben hepsini boyunun yetişemiyceği yerlere kaldrıdım bunu göze alamam
Mom987 Honeyboy Ayakkabısını giyip kapıyı açıp çıkması peki 😩 Normalde kapıyı kitlerim bi anlık dalgınlığıma gelmiş
Seydameva Honeyboy bizim kız 24 aylık ve neler yaptığını anlatmicim 😂 hep birlikte çıldırabiliriz çünkü
Mom987 Honeyboy Biliyor canım 26 aylık olacak ama işte daha tek çıkmak için çok küçük merdiven inmesi bişey değilde bahçe kapısı açık olsaydı giderdi Allah göstermesin.
Honeyboy mariecurie20 inaşallah canım öyle masum bakıyo ki bazen yaptğı şeylere gülüyo tipini görünce bütün ciddiyetimi kaybediyorum
Oznurckose1 Honeyboy 16 ayın içerisindeyiz bissürüüü yaramazlık yapıyoruz durmadan dağıtıyoruz artık bazen kelime bulamıyorum 😅 ama yanımda uyurken onu izlerken hepsi geçiyor ❤️