Kimimkiben kbra2234 program; İphone data recovery Bunun için ilk yapmanız gereken şey programın üst menüsünden Recover Data from iOS Device modunu seçerek Start Scan butonuna basmaktır. Ardından çıkan sonuçlardan Call History seçeneğini seçiniz. Bunun ardından program size arama geçmişini gösterecektir. Bakmissinizdir belki ama bende Google’dan buldum😂
Kimimkiben kbra2234 Anaaa ben o sandım bacım kusura bakma 😂 Google etkinlik ölçütü ne bi bak istersen
kbra2234 Kimimkiben yeni bı mail hesabı açıp Google dan giriş yaptım eşimin telefonuna Safari üzerinden ve telefonu ilk eline alisinda mailden çıkış yapmış hemen bana da bişey caktirmiyo oturum kapalı kullanıyor safariyi🙄 iyice kuskulanmaya başladım
kbra2234 Deren_Hatun internete yazın orda çıkıyor iCloud geri yükleme diye silinen herşeyi geri yüklüyor ama ,1 saate yakın sürebilir yazıyordu
Kimimkiben kbra2234 aboo😱 onun Google şifresini bilseydin keşke direk hesabı kendinde açar ordan bakardın 🤦
kbra2234 Kimimkiben Google kullanmıyor ki çıkış yapmış kaydetmesin diye 😒 Google etkinlik den bunlara bakıldığıni o da biliyor kesin o.yuzden Google a girmeden kullanıyor napacam şaşırdım kaldım
Kimimkiben kbra2234 o zaman şeyi dene bakalım bi, safarinin geçmiş kısmında bir de çerezler kısmı var ya, ona bi bakmayı dene silse bile gözükebiliyormuş hangi siteye girdiği, verileri felan
Kimimkiben kbra2234 ya ben iPhone kullanmayı bırakalı baya oldu onu tam hatırlamıyorum ki🤣 arama kısmına yazıp bakmayı denesen bulursun heralde ya