Momst Bebeğim 3-4 gündür gündüzleri asla uyumuyor geceleri ise emmek için 3 saatte bi kalkıyor. Uyumadığı için gelişimi geride kalır mı böyle süreç geçiren var mı
elifhanimm Momst benim kuzum da öyleydi meğer uyutmayı beceremiyor muşum sakin müzikler açıp ayakta gezdirerekte olsa becermiştim şimdi daha rahatım 5a y oldu çünkü
Sevdamavi Momst uyku düzenleri sürekli değişiyor kuzum dört aylık olana kadar benimki de 46 günlük aynı
MomofGok Momst benim oğlumda öyleydi öğlenleri hiç uyumazdı 2.aydan sonra uykuları düzene girdi. Hiç merak etmeyin sizinde zamanla düzene girecektir.
Zeynep5858 Momst Tek ben sanıyordum memede uyuyor yatağına koyunca uyanıyor emzikte almadı ne olucak böyle.
Balanne_ Zeynep5858 benm kide oyleydi csnim merak etmeyin düzelecek zamanla ben 10 aydan sonra geceleri meme isteyince su verdim emzik kullanmıyor Du birazcık sabır ile cözülecek
Ysmndfne Benim bebeğin de 43 günlük artık sallamaktan kucakta taşımaktan o kadar yoruldum ki … şuan bile 1.30 saattir beşik sallıyorum ve uykusu olduğu halde ısrarla uyumuyor
ayca81 Ysmndfne kesinlikle bende öyleyim tek olmadıgım için üzülsem mi sevınsem mi bilemedim gündüzleri napıyorsunuz
Zeynep5858 Balanne_ çok teşekkür ederim arkadaşım umut oldun bana günler zor geçiyor Allahın izniyle düzelir inşallah.
Momst Gündüzleri uyanık oldupu için sürekli ya emmek istiyor ya gazı olduğundan huzursuz acaba emzik vermeli miyim. Ya elini ya penyesini battanşyesini ne bulsa emiyor. Bez sayısına bakınca doyduğunu düşünüyorum
Ysmndfne ayca81 gündüzleri çoğunlukla uyuyordu fakat 40ı çıktıktan sonra fazla uyumaz oldu ve çoğu günlerde bağıra bağıra ağlıyor ne yaparsam yapayım susmuyor ilk defa bugün uyumadı ve ağlamadı duygulandım:)