tosbikim2020 Kizlar kalan yemegimi buzdolabina koydugumda diger gun yemegin tadi degisiyor buzdolabi kokusuda icine sinuyor yemegin agzinu kapattigim halde boyle neden acaba
Mavilii tosbikim2020 dolabinizin soğukluk derecesi mı düşük acaba? Benim de öyleydi yukselttim ondan sonra düzeldi
GoGirl tosbikim2020 pirinc ve kahveyi karistirincada kokuyu aliyordu ama siz bi once karbonatli suyla temizleyin.bazi dolaplar ne yaparsaniz yapin koku yapiyor ama
Bebeminnie tosbikim2020 daha önce buzlukta erime oldu mu, elektirğk gitmesi sonucu fln öyle bşy akınca içine borularda koku kalıyormuş
Dorukmomy tosbikim2020 konuyla çok alakası yok ama buzdolabı yazısını görünce aklıma boyunuzun 2 katımı demek geldi 😄😄
Dorukmomy tosbikim2020 burda bi post vardı da nasıl görmezsin 😄😄 kadının birinin buzdolabı boyunun 2 katıymıştaa 😄😄😄
Yahmir tosbikim2020 iğrenç bişey kokmasa bile bütün açıkta kalan herşeyi stres ile kapatıp öyle dolaba koyarım gerçekten eğer koku sinmişse içine asla yemem 🤢
Ssssraa Demlenmiş çaydan kalan çay, o nasıl oluyorsa neyse sen anladın onu koy düzenli değiştir. Bir de limon fırlat ortaya, oh tüm leş kokuyu çekerler. Haa bir de boşalt komple temizle karbonat, beyaz sirenile🚶🏻♀️
baloglus tosbikim2020 Dolabın kendi kokusu mu var acaba ben karbonat koyuyorum ağzı açık şekilde kokuyu alıyor