Olric11 2 ay aşı izimiz küçük bir sinek ıssırıgı kadar yara oğlum 5 aylık normalde böylemi oluyor kızlar. Eğer böyle değilse doktora gideyim
Melekbeyaz Olric11 verem aşısı iz birakiyor canım normal endişelenme ama sen dr gdiince bı sor yine için rahatlar
Zelisblt Olric11 snradn belli ediyormuş kendini, bizimki o küçük yara bile oluşmadı bnde acaba aşı tutmadı mı diyip ebeyi aramıştım. Ebe norml dedi zamanla kendini gösteriyormuş dedi.
Ninoya30 Olric11 benim ilk çocuğumda yara oldu kurudu iz kaldı. Küçük oğlumda 13 aylık ne yara ne iz bişe yok. Ebe olabilir böyle sorun olmaz dedi bakalım
Olric11 Melekbeyaz tutup tutmama olayı varmış ya arkadaşım ilk çocugum öylemi oluyor acaba diye sormak istedim teşekkür ederim 🙏
Olric11 Zelisblt teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende burda görmüştüm tutup tutmama olayı varmış nasıl oldugunuda bilmiyordum yara büyük mu olur küçük mu ☺️
Ninoya30 Olric11 aynn bende ona takılmıştım ama ebe sorun yok deyince sormadım daha kimseye. Doktora gidip sorarsan eğer burdan cevap verir misin. Bizimde bilgimiz olsun
Olric11 Ninoya30 tabikide yazarım bilgi veririm pazartesi gidicem kontrolumuz var inşallah tutmuştur yara olup olmaması önemsiz olsun 🤲 yavrumun canı çok yanmıştı zaten kolik 😅