YouTube KiZlar bugün oğlum yesin diye eline verdim Mısır çerezi aldı burnuna soktu neyse onu çıkardım baktım kasiyo tekrar bı daha sokmuş Allah’tan onuda çıkardım aman dikkat edin çocuk aklı işte ama çok korktum bida havermedim
BurcuKucuk YouTube geçmiş olsun oğlunuz kaç aylık acaba ? Benim oğlum 21 aylık cesaret edip eline veremem çerez
YouTube Mom070 elime cımbız aldım ama korktuğu için birden ılınınca çıktı görmesem ne olurdu bilmiyorum
Mom070 YouTube Çok tehlikeli gerçekten Allah korusun. Bu tür şeyleri de anne baba kontrolünde vermek lazım unutmayın. Olası bir şeyde hemen müdahale etmek için.
YouTube Mom070 yanındayım ama küçük kızımla ilgilenirken yapmış iki kez yaptı bide elinden aldım çok korktum
2kezanneoldu YouTube benim kızımda 5 buçuk yaşında tel tokayi prize soktu pat die bi ses geldi carpilmis eli acıdı biraz… aradan 2 ay geçti bu seferde tel tokayi ağzına sokmuş boğazina gitcek iyiki ben gördüm de aldım ağzından normalde çok akıllı bi çocuk ama adi üstünde çocuk işte
YouTube 2kezanneoldu ay öyle bizimki kaynanamın evinde pirizin kablosu çıkmış elini değdi ağladı nasıl korktum ödüm koptu çocuklar anlamiyo
Minikpandailay YouTube Benim eşim küçükken burnuna nohut sokmuş. Korkmuş kızarlar diye kimseye diyememis. O nohut burunda üç gün felan kalmış. Burnu nun kenarı şişmeye başlamış. Anlamsilar doktora götürmüşler. Nohut çıkmış ama bilin bakalım nasıl? Filizlenmis nohut. 😬 Tabi söylemedin diye daha çok kizmislar cancagazima. Benimde en korktuğum şey dikkat edelim 🌼
2kezanneoldu Bide benim bu 5 buçuk yaşındaki çocuğum 2 buçuk yaşındayken ayakkabılikta ne kadar ayakkabı varsa hepsini kanepenin üstüne dizmiş ben bulaşık yikiyordum bi geldim salona her yer ayakkabı