kaymakliekmekkadayifi Kizlar 1 gunluk bez miktarini hesaplarken 24 saati mi baz aliyoruz yoksa gunduz saatlerini mi baz alıyoruz mesela gunluk 6 bez dedik diyelim bu 24 saatlik mi oluyo ?
Berenkooommm kaymakliekmekkadayifi ben uyandığı saatten uyuduğu saate kadar hesap ediyorum zaten sabah kalkınca 10 gibi 1. Bez öğlen 2 gibi 2. Bez saat 6 gibi 3. Bez 9.30 gibide gece uykusu son bez gün içinde kaka yaparsa maksimum 5 6 bez olarak hesap ediyorum
Berenkooommm mina00 6 ay 11 günlük gece 9 9.30 gibi uyuyor sabah 8,30 9 gibi uyanıyor ama ben uyanır uyanmaz bez değiştirmiyorum çünkü kızım kakasını sabah yapıyor saat 10 a kadar yapmazsa öyle değiştiriyorum 😊
mina00 Berenkooommm anladım pekı uyanıyormu gece boyunca? Benımkı 7 ay 2 haftalık eskıden sızınkı gıbı uyanırdı 08:30-9:00 sonra 06:30 oldu sımdı 05:30 hatta 05:05 bıle uyanıyor oynuyor uyumuyor benı vuruyor emmek ıstıyor 🤷🏻♀️
mina00 Berenkooommm bu aralar hıc ıyı uyumuyor eskıden 2 kez uyanır emerdı, sımdı uyutuyorum damagı agrıyır bagırıp uyanıyor jel suruyorum sureklı huzursuz 5.ayından dıslerı cıkmak ıstıyo cıkamıyo kalsıyumu az