Arslanmerve Bebeğim 4 ay 26 günlük oldu. Sürekli çığlık atıyor bazen huzurlu bazen de huzursuz ağlayarak. Normal mi aynı şeyleri yaşadınız mı? Bir şeyi mi var, bi yeri mi ağrıyor anlamadım. Sesi kısılacak nerdeyse ☹️
Rubab_Mommy Arslanmerve Cok normal canim.Ses cikarmayi ogreniyo.Benim kizimda o zamanlar oyleydi.Hatta sesi kisilmişti.Zamanla geciyo endişelenme.🌸
mina00 Arslanmerve normal ya benımkıde durduk yere bagırırdı durur dınlerdı sesını hoslanırdı yıne bagırırdı 😂😂😂
Arslanmerve Pnravc bizimki de kucaktan indirince çığlıkla başladı, şimdi her şeye bağırıyor. Sanki benimle kavga ediyor gibi 😂
Deniz_Elif Arslanmerve 5 ay 20 günlüğüz. Tam da şuanda çığlık çığlığa😌 birşey istediğinde bazen ağlamıyor çığlık atıyor. 🙄
Dlnilingi Arslanmerve bizimki de öyle sinirleniyor sonra sinirli bağırmaya başlıyor ruh halini de gayet ifade ediyorlar şimdiden bravo 😬
Cns_28 Arslanmerve şuan aynı aylığız ve çığlıklarla doluyuz ama bizimki genelde neşeli çığlıklar bazen sinirlide olduğu oluyo 😂☺️
Arslanmerve Teşekkürler, sürekli neşeli olmayınca bi tedirgin oldum ama çoğumuzun başına gelmiş.. rahatladım, umarım bir an önce geçer 🙏
defneyaprak Arslanmerve benim kızım da şuan 4 ay 25 günlük ve tam dediğiniz gibi çığlık çığlığa sesini duydukça daha çok bağırıyor 😊 bir de her şeyi emmek istiyor sizin bebeğiniz de aynı mı