Mom263 Kizlar merhaba 11 aylik bebegim var. Sabah uyandığında yanaklari normal ten ranginde oluyor ama ogleden sonra cocuk resmen yaniyor. Yanaklari alev alev kirmizi renk aliyor. Ateş durumu yok ama yanaklar kirmizi aksam olup uyuyana kadar da oyle kaliyor. Doktor alerjik bi bunyesi var dedi. Bi tedavi yada onerisi olmadi. Ama benim icime sinmedi. Sonradan duzelen bisi midir bu? Sıkıntıli bi durum yada rahatsizlik degil dimi.
pundit Mom263 aynısı benim kızımda da oluyor bebeklikten beri. bizim doktorumuz da alerji demişti Çok önceden sprey yazmisti ama kullanmadık bu arada kizim iki buçuk yaşına geldi
mina00 Mom263 alerjı oluyodur cıldıde hassas oldugu ıcın, doktora soyleyın krem yazsın, benım kızımın yanagı bazsn bıseyden kızarımca suruyorum gecıyo, 1 aylık bebekken men bıraz tatlı yedıgım zaman oluyodu bazen ama sukur tatlı alerjısı olmadı
Mom263 pundit hala var mi bebeginizde peki. Sagligiyla ilgili bisi olmasindan korkuyorum. Bende cilt hastaligi var vitiligo benim gibi hassas alerjik cildi olmasindan korkuyorum. Endisem bu yuzden.
Mom263 Mom7856 umarim oyledir. Cok mu kirmizi oluyor peki iki yanagida oldukca kirmizi oluyor. Hergun boyle ogleden sonra başlıyor sabah uyandiginda normal
Mom263 Sad1kova suan dis cikarmiyor ama insallah ondandir. Sut doneminde yoktu boyle bisi 5 aydan sonra basladi.
Mom263 mina00 normal besleniyor. Yumurta sarisi peynir corba(mercimek yada bebek tarhanasi) formul sut aralarda meyve muz elma armut. %50 sut %50 yemek yapmaya calisiyorum. Sutu eskisi gibi almiyor tabiki.
mina00 Mom263 yumurta sarısını her gun vermeyın hafta 1-2 yapın bakın o zaman zıkarıklık olucakmı buyuk ıhtımal yumurtadan dolayı