Zeliha Ya benim 2 aylık bebegim var 1. Ay bittikten sonradan beri gunduz uykumuz neredeyse yok gibi günde 3.4 defa 5.dk.10.dk.anca uyuyo napcam bilmiyorm esniyo uykusu var gözleri kizariyo ama direniyo uyumamaya oyle olunca da huzursuz oluyo bütün gün ağlıyo önerisi olan varmi?
ElifAlya Zeliha ayni sorun bende de var bebegim 1 aylik. Gece 11 12 ye kadar ayakta . 12 den sonra uyuyor . Acikinca 3-4 saatte bir uyuyor. Sabah 6 dedin mi ayakta taki gece 11-12 ye kadar. Gunduz ya 10 dakka ya 15 dakka uyuyor dahasi yok.
deletedmom01 Zeliha Büyüdükçe gündüz uykusu azalır gece uykusu artar canım gündüz çok yatmasa da olur tabii yine bir kaç saat yatsın ama öyle ilk ay ki gibi çok olmaz
Zeynepadenmom Zeliha gündüz banyo yaptırırsan rahat uyur havalar çok sıcak ondanda uyuyuyamaz uyurken uykuya geçene kadar yanında yatarsan daha rahat uyur belki benim kiz oyle 😊
Baharim Zeliha huzursuz bebegın bı derdı vardır ilk baslarda gercekten doyuyor mu dıye bakılır eger emzırıyorsanız bı mama verın durumuna bakın derım. Ikıncı ıse gaz sorunu olabılır mı?. Eger o da degılse bı banyo ettırın karnını doyurun masaj yapın ve yatma pozısyonları bulun bebegınıze yan döndürün popsunu pıspıslayın oyle seyler
Zeliha Zeynepadenmom dogdugundan beri zibinlayiz evimizde serin sicaga alıştırmadım hiç rahat olsun diye gunduz banyo.yaptiriyorm ama uykumuz yok hic
Zeynepadenmom Zeliha sıcağa alıştırmamakla çok iyi yapmissin gerçekten. Uyuşmadığı süre de huzursuz mu durmuyor mu
Zeliha Baharim herseyi yaptm defalarca domyora goturdum ama yok aynı huy edindi galiba baska hicbi eksigi yok çünkü
SedaOktenzbier 2 aylık kızım, geceleri alıştırdım 8 -9 yatar 3 saate bi uyanır emzirir uyur..gündüz uykularımız bizimde yoktu ama şunu farkettim sabah 7 de uyandırınca 9-10 gb 45 dakka uyuyor sonra öğlen 1 gb ve öyle gidiyor.. yani sabah erken uyandırın
SedaOktenzbier Zeliha uyku saatini yakalamak gerek, hani eskiler diyor ya uyku başına vırmuş diye o hesap.. ben karanlık oda yapıp bide beyaz gürültü açıyorum, emziriyorum zaten emerken mayışıyor.. beyaz gürültüyü açtım mı ve ellerini kundak yaptım mı süper uyuyor
VildanCan Biz de 3 ayligiz. Maalesef gunduzleri kisa kisa uyuyor kucagimda uyuya kaliyor, yataga biraktigim an bes dakika icinde uyaniyor maalesef gece 12 gibi uyuyor:(