BARANN24 Melikemirza çok artmamis.Allah korusun öyle bişey olsaydı 2 katı artardı yada binlerde olurdu . içiniz rahat olsun.
Hbbsnnplt Melikemirza bizim deglerde önce normaldi sonra 250 oldu bir sonraki ay 300 oldu ondan sonra dhaa vermedik geleck ay vereceğiz inşallah normale döner değerlerimiz. Siz niye metabolizmaya gidiyorsunuz
Melikemirza Hbbsnnplt Biz gastroenteroloji takipliydik o karaciğer açısından tetkikleri yaptı temiz çıktı şükür daha sonra metabolik bi gastalık olabilir düşüncesiyle metabolizma yönlendirdi orda ck yüksek çıktı ondan kas hastalığı açısından test yaptılar
Hbbsnnplt Melikemirza anladım kan sonucunuz ne zamn belli olacak inşallah hiçbirimizde bir sıkıntı olmaz
Hbbsnnplt Melikemirza inşallah çok güzel haberler alirisniz buraya da yazar msiniz acaba bu değerlerle bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum olmazsa inşallah
Hbbsnnplt Melikemirza çok şükür düşmüş peki nasıl o kadar duştu bizimde ast 72 çıkıyor bunlar düştüğünde ck düşmedi anladığım kadarıyla
Melikemirza Hbbsnnplt ilk öğrendiğimizde kreatin değeri normaldi kc enzimleri düşüşe geçti ck yükseldi. Kendiliğinden geçti bebek büyüdükçe
Melikemirza Minnakkk Merhaba 395 ve 415 çıktı yani farklı şeyden başka bişe dediklemiç olabilir gelip geçici olabilir veya kas hastalığı olabilir dedi ve kas hastalığı için test yaptı sonuç bekliyoruz
2guzelinannesi Melikemirza benim kizimdada 300 kusur cikti ama hicte kas hastaligi demeidler suan normale dondu
Minnakkk Melikemirza biz de bugun kontrolden geldik 249 cıkmıs bizim de tek basına bu deger anlamlı değil bş sonraki ay yine tekrarlayalım kas degerini dedi aynı zamanda karaciğer enzim leri de biraz yuksek cıkıyor inş guzel sonuclar alırsınız
Melikemirza 2guzelinannesi Ne kadar sürede döndü acaba biz yeni gördük 1 ay olmadı ondan önce normaldi