anne-11 Prematüre bebeklerde göbek fıtığı olan varmı bebeğim fena halde gazlı birde göbek fıtığı çıktı kendiliğinden zamanla geçer dedi doktor umarım ağrı sızı da yapmıyordur baya ağlıyor 🤲😢göbek fıtığı geçiren ler varmı
Hld61 anne-11 var kızım 28 haftalık doğdu küvezden çıkınca göbek fıtığı çıktı çok korktum .Uzman çocuk doktoruna götürdüm korkma 6 aya kadar geçer dedi çok şükür geçti 🥰
nzlkc anne-11 34 haftalık doğan oğlumda vardı göbek fıtığı. Gazlıydı kabızlık yaşıyordu. Yine bir gün çok ıkındığında bezini açınca görmüştüm. Genelde 1 yaşına kadar geçiyormuş. Oğlumun 6 aylıkken kendiliğinden sönmüştü.
Serapveminikleri anne-11 kızımın vardı 6 ayda geçti cnm hiç birşey üstüne koyma dokunma sakın eğer bastığında içine giriyorsa iyileşiyor cnm ,🙏
Ummudemir anne-11 benim kızımda oldu baya şişti falan hiç müdahalede bulunmadım korkutucu geliyo ama ağrı sızı veren bişey değil üçüncü ayda yavaş yavaş içine girdi korkmayın müdahale etmeyin kendi kendine düzelecektir
marscicegi Prematüre değil ama benim oglumda da var, geçer diye bekliyoruz 2 aya Bi kontrele gelin dediler aglayınca ve ikininca çok büyüyor, kabız yapmamaya çalışın dedi doktor bizede çok geçmiş olsun bebisinize🤲
Serapveminikleri anne-11 düzelir cnm merak etme ağrımaz hem ağrı olsaydi Dr ilaç verir ama yumuşak olunca Dr müdahale etmiyor ve ilaç vermiyor 🙏geçiyor çünkü
bicirik anne-11 benim kızımda vardı ağladıkça özellikle cevizden bile büyük oluyordu.3 aylık olunca gerilemeye başladı birdende geçti hiç anlayamadım.Ağrı falanda olmaz korkma göbeğin altındaki kaslar tam oluşmadığı için çıkıyor. Kaslar güçlendikçede içine giriyor.
bicirik anne-11 büyüdükçe daha kuvvetli ağlıyor ıkınıyor ondan kızım eve ilk geldiğinde bilye kadar yoktu. Uyurken içine giriyordu sonra sonra büyüdü içinede tam girmiyordu birdende geçti.
Arininannesi anne-11 bebeğim bir ay erken doğdu35+6 ile göbek fıtığı serçe parmağımın yarısı kadar olmuştu üstünü giydirdiğimde kıyafeti cadır gibi oluyordu çocuk cerrahlarına normal doktorlara gittik hepsi geçer dedi ve şuan 4 .ayımıza giricez fıtığı geçti komple toparlandı biraz sabır insanın canı çok acıyor görmek istemiyor ama geçiyor dua edin ve sabredin inşallah geçer sizinkide