[silindi] Hemde hepimize fikirler olur kendi menüm “mercimekli sebzeli çorba alinazik kebab Salata pataes püresi kadayıf tatlısı
Bendeanneoldum [silindi] kıymalı şehriye çorbası Çardak kebabı Patates püresi Salata Kadayıf sarması Rabbim hepimizin oruçlarını ibadetlerini kabul eylesin inşallah 🥰🖤
Beyzazeynep Esimde bende rahatsiziz oruc tutamiyoruz bi surelik ama bende mercimek corbasi mantarli kremali kori soslu tavuk makarna ve salata seklinde menu. Allah herkesin niyetink kabul etsin insallah hepinize afiyet olsun 🙏
En_guzel_yanim [silindi] 📍Mercimek çorbası 📍Tavuklu bezelyeli patates yemeği 📍Pirinç pilavı 📍Haşhaşlı revani tatlısı
tubbaaa [silindi] fırında çöp şiş ,pirinç pilavı ,közlenmiş biberli patlıcanlı salata, mercimek çorbası Tatlı olarak şekerpare
Mom077 [silindi] taze fasulye Yarma çorvası tavuk sulu kaldirek mancarı bizim buraya ait bi yemek birde salata içicek kola yada gazoz olur tatlıda irmik helvası dondurmalı
Belinayss Et haşlama Fırında patates Bulgur pilavı Salata Tatlı yapmıyorum Ramazan’da kilo verme ye niyet ettik ☺️😃
Bebegim_28 [silindi] nohut yemeği pirinç pilavı cennet çorbası salata. Tatlı olarak da şeker pare 😊herşey hazır bi pirinç pilavını yapmadım sıcak yiyelim diye 😋