Bebibebi Kızlar kızıma 1 yaş doğum günü için elbise alacam güvenilir site önerisi olan varmı alıp memnun kaldığı daha önce bu postu açtım ama yazan olmadı
dandiniko Bebibebi ben instagramdan konsept kostüm diye bi sayfadan sipariş verdim.Daha gelmedi. Özel dikim ama kızlar için çok güzel şeyler var bakmanızı tavsiye ederim 😊
Aybuke1 Bebibebi Doğum günü için nasıl bir konsept yapacaksınız parti süsleri vs nerden alıyorsunuz bizimde Mayıs’ta doğum günumuz var 1 yaş
Twinsmomee Bende pixy love sitesinden almıştım çok memnunum sürekli alışveriş yaparım, lcwda güzel elbiseler var 😊
dandiniko Bebibebi sipariş ettiğim kıyafet geldi çok güzel çok beğendim gönül rahatlı ile sipariş verebilirsiniz 😊
dandiniko Bebibebi sadece benim bebeğim minyon olduğu için boyu uzun geldi onuda kestireceğim terzide 😁
Sevmm Trendyoldan almistim kizimin 1 yas dogum günü icin cok begendik bayildik hatta size de fikir olsun😍
Bebibebi Aybuke1 instagramda resimli_dogumgunu_konseptleri diye bir sayfa var canım ordan almayı düşünüyorum elbiseyide daha arıyorum