Cicekimftm Mertin_annesi olmaz mı var tabiki. Ben 2 çocuğumu mama ile büyüttüm. Gayet sagliklilar maşallah biri 11 biri 15 yaş. Önemli olan sağlıkları mama ilede büyüyorlar,anne sütü ilede. Takılmayın bu konulara
Sevdamavi Mertin_annesi çevrem de mamayla büyüten anneler var canım sütü gelmiyorsa yapacak bişe yok aç kalamaz ki cocuk
2halime Mertin_annesi var canım tabiki hiç takma bebeğim 6.5 aylık cokkk üzüldüm suçlu hissettim kendimi yıprattım resmen emmedi. Şimdi boşuna üzüldüm diyorum
Annesi_bebisi Mertin_annesi 4. Ayımıza kadar meme mama ilerledik canım 4. Ayda komple mamaya döndük hiç üzülme 🥰 Tabi ki isterdim emzirmek ama olmayınca olmuyor 💁🏼♀️
Annesi_bebisi Mertin_annesi fazlasıyla büyüyor hiç merak etme canım 🤦🏼♀️ Evet ben hep verdim 1 çay kaşığı kadar ağzında mama birikintisi kalmasın diye 😌
Zafsim0801 Mertin_annesi bizimde 1 haftalık bebegimiz sütümu sagarak veriyorum yada emzirme arada Aptamil devam sütü veriyorum 30 CC oda sütü acaba Yenidoğana su verilirmi ? Ben verilmez diye biliyorum ama anne sütüde alıyor benimki çünkü