VildanC Sezeryan olalı 33 gün oldu, sırt ağrısından ölücem artık hiçbi iş yapamıyorum sadece sırt üstü yatmak istiyorum bebeğim ayakta sallayınca uyur onu bile sallayamıyorum geçer mi bu durum?😕
Vanilya VildanC Epidural mi oldun canım? Sırt ağrısı bende de oluyor. Bir yıla yaklaştı olduğum hala geçmedi
Nur0611 VildanC canım 6 ay oldu nerdeyse hala belim sırtım dayak yemiş gibi ağryo epidural oldum o yzden sanırım 😃
Echche VildanC basta fıtık varmış gibi agri oluyor. Birkac ay sürüyor. Zamanla geçecek. Bana doktor sırt üstü yatmaya çalış omuriligin duz dursun ki daha çabuk delik kapansın demişti
VildanC Sevdamavi Geceleri çok terliyorum emzirmeye kalkınca üşüttüm belki bilmiyorum ama hep böyle 😕
VildanC Nur0611 Spinal oldum canım ben, geçmeyen birşey yani 😔 ağlicam şimdi uykusuzluk ağrı bunalım canım anam da gitti zaten valla kafayı yemezsem iyi🧟♀️😢
Vanilya VildanC Zamanla hafifliyor canım. Doktor bana zamanla daha da hafifleyecek dedi bakalım hafiflemezse yazıcam hani diye😂
irem09 Ben de spinal olmustum ve bel ağrısı uzun zamandır geçmedi. Sanki kesiyorlar belimi. Fıtık dşye dusunuyordum
VildanC irem09 Benim tam belimde değil de daha çok sırtımda kuluç mu acaba diyorum kırdıramıyorum da dikişlerim yeni açılır falan diye çok zor ya.