Seymao Kizlar merhaba , yeni anneyim 10 günluk bebegim var. Sari yesil gibisivi köpuķlü kaka yapiyor. Sabahtan beri cok huysuz uyumuyor . Yatiriyorum agliyor. Ne yapmaliyim neden boyle oldu??
Mom04 Seymao genelde süt be süt ürünlerine alerji olduğu zaman köpüklü oluyormuş emziriyorsanız süt ve süt ürünleri tüketmemeniz lazım bence bir doktorunuzla görüşünüz
Mombaby123 Seymao benim ki de köpüklü yeşil yapiyodu asiri gazdan öyle oluyomuş yeşil kaka da yediklerinden cnm korkmq
Asl90 Doktorunuza danışın. Alerjide olabilir olmayabilirde. Benim oğlumda 5 ay boyunca devam etti alerjide çıkmadı. Kendiliğinden geçti
ipekkizimm Seymao sıktığınızda birkac yerden fışkırıyor mu yada bebeginiz emerken zorlanıyor mu tıkanıyor mu nadir de olsa. Tazyikli sut de köpüklü kaka yapiyor kızımdan biliyorum illaki alerji olmayabilir
BzeynepC Seymao gazdan dolayidir. Her emzirme sonrasi mutlaka masaj yap. Kovaya ilik su koyup icine sokabilirsin. Karnina sicak havlu koyup zeytinyagi ile saat yonunde ovabilirsin. Kendin kimyon demleyip icebilirsi n