Merhaba anneler günlerdir kafamı kurcalayan bi sorunum var inşallah burda derdime çare bulurum sorunum şu, kızım 14 aylık ilk 6 ay anne sütü aldı sonra sütüm kesildi mama olarak devam ettik 5 ayllıkken ek gıdaya geçtik son 10 gündür kızım mama yemiyor defalarca yaptım yedirmeye çalıştım açta bıraktım ama yemiyor sanırım tamamen bıraktı mamayı sabah kahvaltısında muz avakado yumurta sarısı ev yapımı bebe biaküvisi irmik dut kurusu vs karışım yapıp yediriyorum bazende yumurtayı çırpıp salatalık ekmek içi vs veriyorum bu arada süt ürünlerine alerjimiz var tüketmiyoruz sabah 10 da kahvaltı ediyor saat 12 de uyuyor 1 de uyanıyor uyanınca 1.5 2 kaseye yakın çorba yiyor sonra 2 saat sonra yarım kase meyve püresi sonra uyku uyanınca tekrar 1 kase çorba akşam yemeğinde bizimle oturuyor masa da ne yersek veriyorum az da olsa yiyor sebzeli makarna falan yiyor 3 5 tane akşam 9 gibi 1 kase gece muhallebisi yiyor ve sabajha kadar birşey yemiyor kızım şuan 9.700 kg falan ama mama yerkende emerkende hiç bir zaman kilolu bi çocuk olmadı doktor yapısı böyle dedi kafamı kurcalayan acaba bu yedikleri yeterli olurmu mama yemiyor emmiyor çorbalarında mutlaka et yeşil mercmek et suyu kereviz ıspanak bu şekilde değişiyor bunları mutlaka kullanıyorum