Mervemerve1 Merhaba sütüm çok tazyikli ve fışkırarak geliyor emzirmeden önce akıtmama rağmen yine de genzine kaçıyor ne yapmalıyım böyle bir durum yaşayan var mı hangi emzirme pozisyonu daha rahat olur onun için
Hazel_ Mervemerve1 ben önce bakıyorum tazyik varsa bebeği daha dik pozisyona getiriyorum kucağımda öyle emziriyorum. Arada kaçıyor tabi ama eskisi gibi değil
Epifenomen-gkc Mervemerve1 makine kullanmayın makine tazyği artırıyor. Elinizde emerken C şeklinde sıkıca tutarak hızlılığı kesmelisiniz
Mervemerve1 AleynaNur228 pompa ile denedim ama göğüs ucumu yara yaptı bir daha çekmedim. Sıcak su ile masaj yapıp elimle boşaltıyorum ama dediğim gibi çözüm olmadı
Balliko Annesütüdoktoru diye bi sayfa var insatagramda bununla alakalı post paylaştı sizin için çok faydalı olacaktır bakmanızı tavsiye ederim
Mervemerve1 Balliko Allah razı olsun şu mübarek günde nasıl işime yaradı anlatamam çok teşekkür ederim
Balliko Mervemerve1 ne demek işinize yaramasına çok sevindim bende çoğu şeyi oradaki bilgilendirmeler sayesinde aşıyorum 🙏