Demetalp Merhaba anneler 🙂 çocuklarınıza kaç aylık iken Menenjit aşısı yaptırdınız toplamda kaç doz olduğu söylendi?
ceyda0101 Demetalp Ayın 9’unda cuma günü yaptırdık. 3 ay 8 günlükken. Toplamda 3 doz canım. İlk dozunu olduk biz
busrasilra14 Demetalp ben daha yaptirmadim canim ama osman gonulali dinlemeni tavsiye ederim videosu var youtubede. 9. Aydan sonra oneriyor
Elifadakrt Biz 7. Ayda ilk dozumuzu olacağız allahın izniyle. 6. Ay kontrolünde dr gelecek ay planlayalim dedi
Annesi_bebisi busrasilra14 oğlum 1 yaşına girmek üzere bende şimdi yaptırmayı düşünüyorum detaylı bilginiz var mı konu hakkında acaba ?
Seelin Oğlum 4 gün sonra 7 aylık olucak doktorumuz kontrolünde vurucak 2 tip menenjit aşısı varmış ikisini de öneriyor bizde doktorumuza güvenerek ikisini de yaptırıcaz inşallah bakalım
Seelin Demetalp aslında ne kadar erken o kdr iyi diyorlar yaptırın bence biz rotavirüs ü 3 ve 5 te vurdurduk o yüzden
tatlisert Demetalp oğluma 13 aylıkken yaptırmaya başladık. 3 bexsero 1 nimenrix. Oğlum 27 aylık olucak bu ay bexseronun son dozunu yaptıracağız
Mlkmhrrm Demetalp ilk dozu 5 aylıkken 2 hafta önce yaptırdık 7. Ayda tek doz 1 yaşından sonra 14.ayda 2 doz toplamda 4 doz yapılmış olacak doktorumuzun önerisi doğrultusunda
Esadanil Biz de bugün yaptırdık 3 aylık kızıma hem rotavirüs hem menenjit aşısı. menenjit aşısı 3-5 ve 13. Ay olarak planladı