harley Sağılan sütler i buzluktan çıkarınca nasıl veriyorsunuz bebeklerinize kızlar? Bende sağıyorum 90cc çıkıyor bi göğsümden. Bunu buzluğa attım ama geri vermek istediğimde onu nasıl yapmalıyım bilmiyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Papatyaseverr harley sütü bir gece önceden dolabın normal rafına koyun sabaha kadar eriyecektir aceleniz varsa çeşme altında eritin biberona alın cezvede su kaynatıp biberonu yavaşca içine koyup benmari usulu ılıtın 🌸
okuyanannee harley benim iki göğsümden 55 ml çıkıyor 5 günlük annneyim normal mi acaba ? Sezeryanla doğum yapmıştım
MihraKus Benmari usulü eritmelisiniz yani buzluktan çıkardınız kaynar değil sıcak bir kaba su koyun içinede poşetiyle sütünüzü eriyince ılınınca içirebilirsiniz
Annekeki Geceden normal buzdolabina koyuyodum sonra benmari usulu ilitiyodum. Tekrar isitma yapma. İnsallah icer benim kiz buzluk sutunu asla icmedi simdi bile isyerinde sagim yapip dokuyorum🤦🏻♀️
ikicocukluAnne_ Annekeki demek ki bi benim bebeğim değilmiş oda içmedi buzluk sütünü neden acaba Koku mu siniyor anlayamadım hiç
Findikfistik Annekeki ikicocukluAnne_ Benimki de sevmiyor, kokusu falan da bi değişik oluyor zaten . Çocuğun içmek istememesi normal, ama ben yine de koyduklarımı vermeyi deniyorum bazen çok acıkınca mecbur içiyor .
harley Annekeki dökme canım kanser hastaları için çok faydalıymış bağışlayabilirsiniz ❣️benim yengem kanser hastasıydı kardeşi sırf o süt içebilsin diye çocuk doğurdu
ikicocukluAnne_ Findikfistik evet kokuyor dolap kokusu gibi hiç içmedi zaten sütğm de yoktu fazla da ilk zaman atmıştım
Annekeki okuyanannee onun midesi kasik kadar zaten sutun gayet iyi🤗saglikla buyusun insallah minnagin.