Mrveecemre Arkadaşlar bu mamayı kullanan varmı bebeğimin yumurtaya alerjisi vardı bende egzamalı var ama fayda etmedi doktor süt ürününde ola bilir dedi sürüde kesip bu mamayı kullanacak fayda gören yada kullanan var mı
Ogulcan Mrveecemre canım bize ilk doktorumuz verdi sonra ben o doktordan memnun kalmayıp daha iyi bi doktora gidince bana dediki bu mama ileri derece süt alerjisi olan bebekler için neden bununla başlattı dedi bende bilmiyorum dedim bize deneme mamaları verdi bebeğime en iyi gelen similac alimentum alerji maması oldu rapor çıkarttık şuanda kullanıyoruz
Mrveecemre Ogulcan bizimkinde ileri derece değil doktor yumurtadan geçmeyince belki süttür DİE tahmin üzerine verdi birde bu doktor doçent yani bir önerdi ki o zaman
Ogulcan Mrveecemre bilmiyorum ki canım bizim süt alerjimizden dolayı başlamıştık şuan 6 aylığız neocateyi 15 gün kullandık sonra doktorumu değiştirmiştim bebeğin kaç aylık canım
Ogulcan Mrveecemre aynıyız canım bizde 6 ay 2 günlük olduk🤗🤗 bebeğim 2 aylık olduğundan beri uğraşıyoruz alerjiyle
Mrveecemre Ogulcan yaaa bizde öyle güya allerji doktoruna gittik hala pek bi faydasını çözemedik arada olmaya başladı yüzünün vücudunun kabarması ama yinede canım çok sıkılıyor
Ogulcan Mrveecemre canım onu biz krem verdi doktor onunla çözdük mamada iyi gelince çok şükür çıkmıyor artık şuan artık ek gıdaya başladık inşallah başka alerjilerimiz çıkmaz