Miniminikusum Karakuzummm alerjiden kaynaklı egzama canım bu çok kötü olmuş acil çaresine baktır. Benim 1ay öncesine kadar bebeğimin tüm vucudu bu şekildeydi süt süt ürünleri ve yumurtaya alerjisi çıktı
Muchkin Karakuzummm oy kurban olurum ona ya nasıl olmuş ya😒 bilgim yok üstte kalsın ve bence hemen hastaneye götürün vücuduna falan atmadan anlaşılsın ya
Karakuzummm Arkadaşlar bebeğimin yüzünde böyle şeyler çıktı birden neden oldu anlamadım çok üzülüyorum şuan böyle değil kortizonlu krem kullandım geçti ama gene çıktı böyle oluyor daha sonra alerji olması için başka belirti olması gerekir mi
birmelekannesi2 Karakuzummm kakası nası canım kan felan gordun mu yada mukus, pişik felan oluyor mu, yeşil kaka buda belirti olabılir
Musonn58 Karakuzummm tek başına yeterli bu. Maalesef alerjisi var kesinlikle süt ürünleri ve yumurtayı hemen kesin.. O kremler günlük geçirir çözüm değil maalesef
Miniminikusum Karakuzummm diyet yapıyorum o ürünleri yemeyi kesince vücudu bitti tamamen. Nemlendirici olarak mustelanın atopik kremini kullanıyorum tavsiye ederim
Emir123ali Karakuzummm ayyy yemeyin benimkide kakoulu pasta yedikten sonra kötüleşmişti egzamaya dönüştü ve süt alerjimiz çıktı
Musonn58 Karakuzummm canım maalesef uzun bir süreç bebeğin egzaması 2 - 3 hafta sürebilir. Kaçak olmadan diyet yapın.aleeji doktoruna mutlaka gidin
Emir123ali Karakuzummm ayyy çok geçmiş olsun bence doktora götürün yazık nasıl yanıyordur yüzü ayy kıyamam bizim bile bukadar olmadı süt alerjimiz çıktı beklersen vücudunda yayılcak çoçuk doktoruna gidin alerji bölümüne sizi yönlendirir
ipekkizimm Karakuzummm egzama zaten alerji belirtisi canım . Çok gecmis olsun🤲 alerji gibi gözüküyor mutlaka dr. görmeli