Nrcnn Kızlar 61 ile doğum yaptım şunada yavrum 2,5 aylık ben gün geçtikçe eriyorum 50 kg olmuşum emzirdikçe zayıflarsın dediler moralim çok bozul yüzüm çöktü resmen kocaman bir burun 👃 kaldı geriye önerileriniz var mı ?
Fatmaaa22 Nrcnn ben 69 ile doğum yaptım bebeğim 18 günlük en son 3-4 gün önce tartıldım 59 kiloya düşmüşüm. Simdi belki daha fazla düşmüşümdür. Uyku düzeni, yeme düzeni vs her şey bozuluyor kilo vermemiz normal. Bence moralinizi bozmayın
[silindi] Nrcnn benimde öyle olmuştu canm ama bebeklerim kuvözd diye çok stres yapmıştım doktorum takviye ve düzenli beslenme listesi verdi sende bir danış doktoruna
nazatamina Nrcnn bol bol tatli ye tahin helvasi tahin vb bunlar hem cok sut yapiyor hemde sana kilo yapiyor malesef ben boyle kilo aldim😉
Tospikhann Nrcnn ah keske bende verebilsem herkesın derdi kendısıninki 😂😂rabbım yardımcın olsun canım ınsallah istedıgın fiziğe kavusursun
Emir123ali Nrcnn yani sizinki çok normal doğumdan sonra zaten 10 kilo gidiyor aslında kilo vermemişsiniz bendende direk 10 kilo gitti
cokgezenti_30 Nrcnn kız ne güzel işte ben 54 te kaldım asla veremiyroum ve 46 ile falan hamile kalmıştım deliriyorum bende veremediğim için bende emziriyroum bu arada