zeroglu24 Biri Bulanıksa Hamilelik Var mi Oluyor ? Yoksa İki Çizgide Net mi Olmalı ? Tavsiye edebileceğiniz hamilelik testi var mi evde yapılan 🙂Hayırlı Ramazanlar 😇
Prensesler_annesi zeroglu24 muhtemel silik cizgi canım biri net biri silikse yeni gebelik olma ohtimali var en kesin sonuc kan aile hekimine git kan ver canim resim yükle istersen bakalım
_prens_prenses_annesi zeroglu24 biri bulanık hayalet çizgi olsa bile hamilelik oluyor canım ilk oyke öğrendim diğerlerinde kipkirimiz i olmuştu hayırlısı olsun hakkımızda inşallah 🤲😇😇
Fatma125 Biri bulanık bile olsa pozitif oluyor bende öyle olmuştu bi cizgi netti 2. Si bulanık ama pozitif
zeroglu24 Kızım var bir tane 😅onda tamamen iki çizgide çıkmıştı net bir şekilde bir dakika foto yüklüyorum 😊
Cennet-Kokulum zeroglu24 Kız bariz belli silik falan değil hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️❤️
zeroglu24 minnakleblebi cidden mi 😅eşimi gece kaldırdım hamileyim diye yok degilsindir dedi suan sokta😅
zeroglu24 Herkese Çok Teşekkür Ederim Rabbim Her Şeyin hayırlısını nasip etsin 😊Hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin 😊Hayırlı Ramazanlar 😇
Prensesler_annesi zeroglu24 hayirli olsun canım tabikiside var soluk falan degil bariz sana el sallıyor bebek😂😂