Melissaa Bebeğim 2 ay 18 günlük son zamanlarda dışarı cok cıktık sanırım üşüttü. Öksürük hapsırma ve burun tıkanıklıgı var. Önerebileceğiz bişey var mı ? Ateş yok doktora gitmeli miyim ?
BabyNil Melissaa benim kiziminda oyle basladi bol bol serum fizyolojikle burun temizledik gecer diye doktor kontrolunde olmasina ragmen 55 gunlukken zaturre ye cevirdi iki gunde ihmal etmeyin cok minikler oksuruk dikkate alinmasi gerekiyor
ayseerkan Melissaa benim kızım da aynı belirtilerle rahatsızlandı zatürreye çevirdi kesinlikle hastaneye gidin çok küçük oldukları için hastanede yatmaları gerekebiliyor bizim öyle olmuştu
Ecm Melissaa bol bol emzirin sürekli serum yapın burnuna tıkalı kalmaması gerek , saat bası yapın geçmiş olsun
Yagizemine Melissaa benim bebeğim 8 aylik oksurugu vardı doktor serum fizyolojik verdi geçti tekrarladı oksurugu zatürre olmuş evde hava veriyorum
BabyNil Melissaa doktorlar ilaca karsi bizde tabi o yuzden dedm doktor kontrolunde zature oldu diye basit soguk alginligi ilaciyla Gerileyebileceklen birsuru antibiyotik kullanmak zorunda kaldi
Pinto Benim oglumda 3 +11 ilk burun akıntısıyla basladı sonra öksürük basladı git gide sertleşiyor öksürük cok sık öksürmesede ateş yok sağlık ocagına götürdüm ciddi bişi yok dedi ama içim rahat değil..
Melissaa Pinto evet bizde de ateş yok ama öksürük kötü sabahları nefes alamıyor tıkanıklıktan antibiyotik başladık bugun daha 2 bucuk aylık🙈
Aybk Melissaa tabikide gözükün bir hekime ama soguk tan hasta olmaz bebiş biryer den mikrop kapmış olmalı