Semanurry HappyKids mercimek çorbası, fırında tavuk patates, bulgur pilavı ve salata 😍 bir de bol suuu
Mirza_esra25 HappyKids domates çorbası şehriyeli pirinç pilav taze fasulye yemeği salata çayın yanına da waffle yaparım die düşündüm 😘
Pares HappyKids çorba sarı mercimek , ana yemek tavuk but ve sebzeler pilav , patlıcan biber salatası, çoban salata tatlı olarak da ıslak kek 🥰
Areniko HappyKids Menümde tarhana çorba fırında köfte patates pilav salata tatlı olarakta künefe var 😋
Furug Hem iftar hem diyet menuleri alalim 3kilo vermisken🤭🤣 Kereviz corbam vardi Et fajita Bol salata yaparim herhalde …tatli noğğ
Necla61 HappyKids Mercimek çorbası Fırında güveç Pilâv Havuç tarator Salata Tatlı dışardan getirecek eşim 😍
Cheddar HappyKids patlıcan musakka (fırında), bulgur pilavı, cacık, lebeniye çorbası. Allah bereket versin inşallah 😊
maggie Emineulu58 tavuk pirzolayı marine ediyorsunuz zeytinyağı baharatlar ve soğan rendesiyle daha sonra onun ortasına bir adet soğan koyup düdüklüde susuz pişiriyorsunuz ama ben döküm tencerede pişireceğim bugün 😁 susuz pişmesi gerekiyor
Tugce52 Ezogelin çorbası Fırında patates tavuk (fırın poşetinde yapıyorum muhteşem oluyor başka lezzetli oluyor tavsiye ederimm😊) Salataev yapımı limonata
tugbaeymendagilan Ezogelin çorbası, karışık kuru dolma, salata, tatlı düşünmedim. Herkese hayırlı ramazanlar, Allah tuttuğunuz oruclarinizi kabul etsin.