HappyKids Canımız annelerimizin hayırlı, bereketli, huzur ve sağlık dolu bir ramazan geçirmesini dileriz. 💜 Ramazan boyunca iftar menülerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.🥰
Sssby Henüz bi fikrim yok.bakalım neler çıkacak burdan ona göre düşünürüm bende 🤩herkese hayırlı ramazanlar
D1234 Selinhamza ben maklubeyı cok severim bizim damat mardınli ablam Bı kere yapmıştı bayıldım cok zahmetli
sedasnglr93 Selinhamza maklube severim ama eti güzel pişiremem siz nasıl yapıyorsunuz bir tarif alalım 😍
Neselianne11 Selinhamza vay Maklube mi yapıyorsunuz siz.sohbet yemeği ☺️gecen hafta biz de tavuklu yaptık.
Deletedmom78654 Selinhamza bende bugün aynısını düşünüyorum ama maklubenin yanında yoğurt olur benim bildiğim o yüzden kola koyarım içecek olarak
Sedaahmet HappyKids etli sulu patates, nohutlu yarma pilavı, salata,turşu yoğurt felan 😊 Hayırlı ramazanlar, bereketli sofralarinız olur inşallah. 🤲🌼
Cgll Tekirdağ köftesi, pilav, salata, şehriye çorbası:) tatlı profiterol düşünüyorum. Allah kabul etsin şimdiden oruçlarımızı
Tutaste-10 Cgll ayran çorbası patlıcanlı patates oturtma, pirinç pilavı , vişne kompostosu, salata , şekerpare