sariKizim_akKizim Yünlü ve yorgan diye iki ğrogram var ilk defa yıkıyacm hangisinde yıkamalıyım? Kaç derecede? Kaç devirde sıktırayım? makinem 9 kg
Ikrazumra19 sariKizim_akKizim ben yünlü de yikiyorum direk program falan degistirmiyorum kendisi ayarlıyor
Tugceynr sariKizim_akKizim bende yünlü programda 30 derecede yıkıyorum 600 devirde sıktırıyorm biraz sulu bırakıyorm kırışıp deforme olmadan yıkıyorum
Sedaahmet sariKizim_akKizim bende yünlüde yıkıyorum. Yünlü program 54 dk ,40 derecede,800 devirde yikıyorum. Hafif sulu kalıyor ama kuruyor aksama kadar 😀 3,5 senedir bu şekilde yikiyorum, hatta yarın cocuklarin battaniyelerini yikayacam bende.
sariKizim_akKizim Ikrazumra19 hmm otomatik ayarı kaç derecekaç devir müsait olduğunzda bi bakar mısınız acaba
sariKizim_akKizim Neselianne11 canım otomatik ayarı varda merak ettim diğerleri kaç diye. Arçelik en son çıkanlardan benimki
Neselianne11 sariKizim_akKizim Benimde Beko aynı ozaman ürünler .normal yorgan programi 2.5 saatte yıkıyor 1000 devirde ama devir çok yüksek mahfediyor battaniyeyi yorganı sen 800 de yıka
Babe sariKizim_akKizim caanim ben battaniyelerimi yunlu programinda sivi deterjanla yikiyorum ekstra yumos ta kullaniyorum mis gibi yumusaciktir battaniyelerim ilk gunku gibi.Normal deterjan sertlestiriyor
Utopikogretmen sariKizim_akKizim yünlü yada yorgan yazan programda yıkıyorum hatta daha dün yıkadım 40 derece 800 devir .9 kg makinem benimde
2673826 Çift kişilik battaniye makıneyı bozma ıhtımalı yuksek ıslanınca cok agıt oluyor ben yıkamaya verdım 30 liraya yıkanıyormus