dunyaninenguzelkokusu Kahvaltı yaptırıyordum bebeğime kaşıktaki zeytin ezmesinin kalıntısını temizlemek için ağzıma sürdüm oruç olduğumu tamamen unuttum yutmadım ama tadı dilime geldi oruç bozuldu mu şimdi yerine tutmam mı gerek 😔
elifiii dunyaninenguzelkokusu devam edin bence. Unuttum diyorsunuz bunlar olabilen seyler bebekleyken. Ramazan gectikten sonra dilerseniz 1 gün daha tutarsınız .
Baybymucize dunyaninenguzelkokusu bilmeden yapılırsa ve aklına gelirse o an çıkarırsan bozulmaz diye biliyorum canım bende bilmeden 1bardak su içmiştim tabi içtikten sonra aklıma geldi çok üzülmüştüm
dunyaninenguzelkokusu Baybymucize aklıma gelir gelmez çıkardım canım yutmadım ağzımı yıkadım ama yerine tekrar tutmam gerekiyor mu tam emin değilim
Gamzosgamzos dunyaninenguzelkokusu hayır bozulmaz bende az once yemek yaparken bir parca domates yedim yedikten sonra orucum aklima geldi agzimi falan calkaladim olan oldu ama 😊
dunyaninenguzelkokusu Gamzosgamzos aynen canım Allah kabul etsin inşallah isteyerek olmadı sonuçta ☺️
Perony dunyaninenguzelkokusu oruç bozulmaz unutup istersen o tabağı komple bitir çok sonra bile aklına gelse orucun bozulmaz hatta kaza bile yapman gerekmez. O sana meleklerin ikramı olur. Biz böyle öğrendik hep. Eğer yerken farkettiysen ağzını çalkala ve oruca devam et
dunyaninenguzelkokusu Perony Çok teşekkür ederim . yutmadım canım aklıma gelir gelmez tükürdüm sadece dilime zeytin tadı geldi ağzımı çalkaladım temizledim
_BirAnne dunyaninenguzelkokusu oruc olduğunu unutarak yediğin içtiğin hiçbişey orucu bozmaz ama nasıl olsa bozuldu diyip yemeye içmeye devam edersen borc olur tekrar tutman gerekir