Birsen_kaymak42 Kizlar bebeğim 5 aylık kız dün idrar tahlili verdik değeri çok yüksek çıktı ve doktor ilaç başlayalım dedi başına gelen var mı ilaclardan sonra düzeldi mi başka bir sorun olur mu
Durukusunannesii Birsen_kaymak42 benm kızımda öyle bizde surup kullandık 1 hafta tekrar tahlil verdik baya temizlenmiş ama tamamen btmemiş 1 hafta daha kullan takrar tahlil yapalım dedi Cuma gnü tekrar yapıcaz tahlil
Ozgdfn Birsen_kaymak42 Kilo alımı nasıl? Benim kızım az kilo aldığı için tahlil istedi doktor enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyoruz suan
bbosphorussss Birsen_kaymak42 benim kuzenimin çocuğu oldu. Anne baba sağlıkçı ilaç tedavisi yapıldı sonuç alınamadı iğne verdi doktor onları da vurdurdular
Birsen_kaymak42 Durukusunannesii bize de doktor şu an ilaç başlayalım dedi bakalım ilaç başlayınca nasıl olacak
Birsen_kaymak42 Ozgdfn kilo alımı iyi ama biraz minyon bir bebek cuma günü 6160 gram çıktı beş aylık bira az dedi
Ozgdfn Birsen_kaymak42 bizede az dedi aslında dördüncü aya kadar kilo alımı iyidi dördüncü ayda 500 Gr almış .şuan kilosu ,5700. Zaten 37.haftada doğdu 2460. Şuan 6 kilo olması gerekir dedi doktor mama ver dedi birazcık vericem artık akşam uyutmadam
ElifimErenim Benim bebegimde 2 ay 15 gunluk gobeginde akinti fark ettim idrar da enfeksiyon cikti suan hastanede tedavi görüyor
Muchkin Birsen_kaymak42 benim oğlumda doğduğunda varmış hep ağlaması gaz sorununa bağladılar idrar rengi koyu ve kokuluydu ben araştırınca 3.ayda tahlil yaptık enfeksiyon çıktı 1 hafta antibiyotuk kullandık geçmedi 2.hafta da geçti ve kestik bi sorun olmaz 1 yaşından küçük çocuklarda sık karşılaşılan bir sorun