YelizDmr Defnelinaa yok canım üzerine bandana taktım çekme yapmasın etini diye gece yatırıyordum sabaha kadar hem terden hemde kafasını çevirdiğinden çıkmış kulağının arkasına yapışmış bide onların yapışkanları kolay çıkmıyor banyodan banyoya yumaşadı yıkarken
Aylaayla Utkuu benim oğlumda küçükken kepçeydi şimdi 12 yaşında kepçelik falan kalmadı kafa büyüdükçe kulaklar düzeldi.Üçüncü bebeğimde iki buçuk aylık kulağının biri diğerine göre daha açık katlanıyor sürekli emzirirken bile düzeltiyorum.Hem şimdi 15 dk lık bir operasyon ile kepçe kulak düzeltiliyor ilerde dert ederse gidip yaptırırız
Muchkin YelizDmr Him aman boşver benimkinin kafasida çok kötü olmuş hangisine takacagimi şaşırdım valla ya doğduğundan beri ne yapsam kafası hep sağa çeviriyordu o taraf içe doğru gömülmüş kulak zten kıvrılıyor kivira kivira kepce oldu kafa düzelir diyen oluyor ama sanmiyorum
YelizDmr Muchkin bizimde hep düz yattı arkası düzleşti bende geceleri hep yan yatırdım bi sağa bi sola şu an kalmadı düzlük. Napalım sağlıklı olsunlar da😊
F-Betul Utkuu Benim kızımın da doğduğunda kepçeliği yoktu sonradan yatarken sağa sola kıvrılmaktan iyice açıldı. Büyüdükçe düzeleceğini düşünüyorum çünkü benim de küçükken aynı aylarda aynı şekilde görünüyor fotoğraflarda şu an hiç kepçeliğim yok.
minniegibi-amadegil Utkuu evet bebeğim kız. Sağa sola yattıkça hep kıvrımlaşıyot ve üzerine yatıyordu çok üzülüyordum. Sonra 5. Ve 6, aya geldiğinde kulak kemikleri belirginleşmeye, sertleşmeye başlayınca kendiliğinden düzeldi. Dümdüz şuan kulakları 🎈